Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα Πρακτικής Άσκησης Γεωτεχνικών 2010 (Ονόματα των 600 Γεωτεχνικών)

Όπως είχα υποσχεθεί ότι θα επανέλθω με νέα ανάρτηση με τα ονόματα των Γεωτεχνικών που προσλαμβάνονται για την Πρακτική Άσκηση του 2010 και με τη υπερπολύτιμη βοήθεια της συναδέλφου Φράγγας Κοκκινίδου, ιδού τα ονόματα των 600 Γεωτεχνικών.


Κατεβάστε το αρχείο με τα ονόματα εδώ.

Υ.Γ.: Με κάθε επιφύλαξη και παρόλου που έκανα διασταύρωση ότι όντως το έγγραφο είναι σωστό, εντούτοις διατηρώ μια στάση επιφυλακτικότητας, επειδή δεν υπάρχει ακόμα στο site του Υπουργείου.
Φράγγα σε ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη βοήθειά σου. Αυτό το blog οφείλει πολλά στους συναδέλφους!

 

6 σχόλια:

Τα πάντα αμφισβητώ είπε...

Συγχαρητηρια Δημήτρη!
Καιρός ήταν κάποιος συνάδελφος να ενημερώσει με κάποιο έγγραφο (έγκυρη πηγή).
Όσοι το πρόσεξαν, η αναπροσαρμογή των θέσεων έγινε στα φετινά αποτελέσματα, κάτι που πολλάκις είχαμε τονήσει σε κάποιους συναδέλφους, και όχι στα επόμενα... Με όποια δυσμενή ή ευμενή αποτελέσματα.

Athanassios D. Sapanidis είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στη Φράγγα, που με ενημέρωσε.

Οι θέσεις είναι μειωμένες και σ'αυτήν την προκήρυξη, όσο και στην περσινή. Δεν σχολιάζω παραπάνω, τα έχω γράψει σε σχετικές αναρτήσεις! Κύριοι Καθηγητές είστε ανύπαρκτοι και δυστυχώς η ανυπαρξία φέρνει τη λήθη! Γρήγορα θα σας ξεχάσουμε, όπως σας αξίζει, όπως μας ξεχάσατε!!!

(Το όνομά μου είναι Αθανάσιος συνάδελφε, δεν πειράζει, πολλοί μπερδεύονται!)

franka είπε...

Σήμερα (ξανα)πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα(!). Βέβαια του ανέφερα το σχετικό έγγραφο που κυκλοφορεί και μου απάντησε ότι σε αυτό δεν περιλαμβάνονται όλες οι θέσεις (λείπουν οι θέσεις του υπουργείου) και για αυτόν τον λόγο δεν έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του υπουργείου!

Σε αναμονή λοιπόν μέχρι το τέλος εβδομάδας (στην καλύτερη περίπτωση). Βέβαια έστειλα σήμερα τα χαρτιά μου για την καινούργια προκήρυξη και παράλληλα προετοιμάζομαι για ένσταση! Ευχαριστώ :P

Ανώνυμος είπε...

DEN ANOIGEI TO ARXEIO...

Athanassios D. Sapanidis είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ότι το αρχείο δεν ανοίγει. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το κατεβάζουν πολλοί και σαν προστασία αλλάζει το λίνκ που είναι διαθέσιμο το αρχείο. Ήδη το έχω διορθώσει 3 φορές. Σε όσους δεν ανοίγει, δοκιμάστε δεξί κλικ πάνω στη λέξη "εδώ" και επιλέξτε "αποθήκευση ως..." (Save target as...). Ή εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε από την παρακάτω τοποθεσία:

http://cid-09bc7221ff54d5be.skydrive.live.com/redir.aspx?resid=9BC7221FF54D5BE!275

Υ.Γ.: Συγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν!

barb είπε...

Παιδιά έχουμε κανένα νέο για τις ενστάσεις???Ξέρει κανένας τίποτα???