Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Πρακτική άσκηση Γεωτεχνικών 2011 (Προκήρυξη)

Την Παρασκευή 21/1/2011 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η προκήρυξη για την πρακτική άσκηση των Γεωτεχνικών.


Την προκήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση βρίσκονται εδώ.

Το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ), βρίσκεται εδώ.

Οι θέσεις συνολικά είναι 420, αντί των 1150 που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ). Η προθεσμία των αιτήσεων είναι από 23/1/2011 έως 15/2/2011 (μετά από διόρθωση στο site του Υπουργείου, υπάρχει επίσης νέα ενημέρωση για τους Τεχν. Γεωπονίας, δείτε εδώ).

Υ.Γ.: Όπως παρατήρησε εύστοχα ένας συνάδελφος, οι αιτήσεις γίνονται από 23/1/2011 που τυγχάνει να είναι Κυριακή!!! Μάλλον το Υπουργείο είναι ανοιχτό τις Κυριακές και κλειστό Δευτέρα, όπως τα μουσεία. Ο ίδιος συνάδελφος "εύχεται" του χρόνου να είμαστε στο Υπουργείο Πολιτισμού, "μαζί με τα αρχαία". Παναγιώτη, εγώ να συμπληρώσω "και μαζί με τα μουσεία"! Άντε ξυπνήστε εκεί στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και στις σχολές Δασολογίας, γιατί βλέπω τους μεν να διδάσκουν σε πέτρες και τους δε να αντιπροσωπεύουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Εξαιρετικά αφιερωμένο το βίντεο από ορκομωσία της Δασολογίας του 2008, δείτε το εδώ!

Πηγή: Αθανάσιος Δημ. Σαπανίδης
 
Δημοσίευση σχολίου