Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Η συμμετοχή σου είναι χρήσιμη και σημαντική. Πάρε μέρος, φωτογραφίζοντας μια διαφημιστική πινακίδα που θεωρείς παράνομη.

Ο τρόπος για να μας την στείλεις είναι απλός. Γράψε στην φόρμα καταγγελίας την διεύθυνση που την έχεις εντοπίσει και τον αριθμό.


Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις τον αριθμό μπορείς να μετακινήσεις την μικρή πινακίδα που θα εμφανιστεί στον χάρτη στο σημείο που την έχεις εντοπίσει και να μας περιγράψεις στο χώρο των σχολίων κάποιο κοντινό σημείο ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια στείλε μας την φωτογραφία που έχεις τραβήξει (πρόσεξε να μην ξεπερνά τα 2 Mb σε μέγεθος η κάθε μια και το όνομα της να μην περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες) και γράψε το email σου και, εφόσον θέλεις, το ονοματεπώνυμο σου και πάτα αποστολή.

Η καταγγελία σου θα καταχωρηθεί και εφόσον πιστοποιηθεί ότι είναι παράνομη θα εμφανιστεί στον χάρτη με μια κόκκινη πινακίδα. Όταν το παράνομο διαφημιστικό πλαίσιο αποξηλωθεί το χρώμα της πινακίδας του θα γίνει πράσινο.

Στην πιλοτική φάση του site δεχόμαστε τις καταγγελίες σου μόνο με αυτό τον τρόπο. Εργαζόμαστε, ώστε σύντομα να παρέχουμε την δυνατότητα mobile εφαρμογών.

Γεωγραφικά δεχόμαστε τις καταγγελίες σου για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι σταδιακά να προστεθεί όλη η Επικράτεια.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: