Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΟΛΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ MASTER (Μέρος Δεύτερο - Προς συμμόρφωση!)

Πολύ αναμπουμπούλα για το τίποτα φαίνεται να υπάρχει, μετά την κοινοποίηση εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας, όπου λίγο πολύ γίνεται αντιληπτό ότι η ισοδυναμία των πτυχίων της Δασολογίας, αλλά και άλλων σχολών 5ετούς φοίτησης, με Μάστερ, δεν ισχύει για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή σε άλλο Δημόσιο Οργανισμό. Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο (πατήστε πάνω στην εικόνα).




Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο (jpg) από εδώ ή εδώ.

Κοινοποιούμε και κάποια σχόλια-απορίες μερικών συναδέλφων:

Σχόλιο Παναγιώτη Τσολακίδη.

Σχετικά με την απόφαση της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. για την ακαδημαϊκή ισοδυναμία των πτυχίων της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος με ΜΑΣΤΕΡ:

Α) Μετά την απόφαση αυτή θα είναι δυνατό να κάνουν οι απόφοιτοι της Σχολής απευθείας Διδακτορική Διατριβή ή παρόλο που αναγνωρίζεται το ΜΑΣΤΕΡ από τη Σύγκλητο, η Σχολή δεν το αναγνωρίζει;

Β) Τι γίνεται με τους τρέχοντες το μεταπτυχιακό φοιτητές; Θα δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές για 1,5 χρόνο επιπλέον του χρόνου σπουδών και να πραγματοποιήσουν σπουδές Β’ κύκλου, δηλαδή Δ.Δ.;

Υ.Γ.1: Ευχαριστούμε τους συναδέλφους Ελένη Παναγιωτίδου, Σταύρο Καραπάνο και Παναγιώτη Τσολακίδη, για την άμεση ενημέρωση σχετικά με το θέμα.
Υ.Γ.2: Για τους δημοσίους υπαλλήλους το παράβολο είναι 3 ευρώ. Εγώ θα πω ότι ο "κοινωνικός ρατσισμός" συνεχίζεται!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: