Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΟΛΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ MASTER

Η Σύγκλητος του Α.Π.Θ. αποφάσισε την ακαδημαϊκή  ισοδυναμία των πτυχίων της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος με ΜΑΣΤΕΡ. Η Απόφαση αυτή αφορά τούς αποφοίτους της Σχολής με έτος εισαγωγής 1983-1984 και μετά, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις  των αποφάσεων της Συγκλήτου. Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι μπορούν από 10-11-2010, να υποβάλλουν την παρακάτω αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής.

Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει και εξ αποστάσεως. Πρέπει να προσκομίσετε συμπληρωμένη την αίτηση και ένα παράβολο των 6 ευρώ στα ΚΕΠ της περιοχής σας. Το παράβολο πρέπει να το προμηθευτείτε από την Τράπεζα Πειραιώς και ο λογαριασμός κατάθεσης είναι:

5272-041780-361

Υ.Γ.1: Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Σταύρο Καραπάνο, για την σχετική ενημέρωση.
Υ.Γ.2: Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Γιώργο Σουρβά, για την πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο κατάθεσης της αίτησης εξ αποστάσεως.

Διαβάστε και αυτή την ανάρτηση: ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΟΛΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ MASTER (Μέρος Δεύτερο - Προς συμμόρφωση!)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θανάση, ευχαριστούμε για την είδηση, γιατί το περιμέναμε καιρό. Χαίρομαι που βλέπω στο blog σου τα ονόματα άλλων δύο συμφοιτητών μας, γιατί έτσι που πάνε τα πράγματα, είναι ουσιαστικό ο ένας να βοηθάει τον άλλον, μια και οι συλλογικοί φορείς είναι μάλλον απόντες...
Χριστίνα Μπαλάφα

Athanassios D. Sapanidis είπε...

Χριστίνα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω και γω, με τις λίγες γνώσεις που έχω και τον χρόνο που διαθέτω. Για τους φορείς, τα γράφω στην ακριβώς παραπάνω ανάρτηση (ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ), οπότε να μην επαναληφθώ. Ελπίζω και στο μέλλον να αφήνεις σχόλια στις αναρτήσεις μου, είτε θετικά είτε αρνητικά. Να είσαι πάντα καλά!